Batatové hranolky s tvarohovým dipom

20 min

Čas prípravy

-

Čas varenia

1

Počet osôb

Suroviny
  • Bataty 200g
  • Tvaroh hrudkovitý 100g
  • Kyslá smotana 12-14% 3PL
  • Kečup 1 lyžička
  • Šalotka/červená cibuľka 1 menší kus
  • Soľ, čierne korenie
Postup

Bataty ošúpeme, pokrájame na tvar hranoliek, osolíme,posypeme parmezánom a pečieme na papieri na pečenie, kým nebudú hotové. Dip si pripravíme vymiešaním hrudkovitého tvarohu, kyslej smotany, pokrájanej šalotky alebo červenej cibuľky nadrobno, lyžičkou dobrého kečupu, soľou, korením.
Môžete pridať aj prelisovaný cesnak 🙂

Podobné recepty

Kuracie prsia pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu a smažíme na oleji. Vajce...

Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode al dente (nerozvaríme ich). Kuracie prsia pokrájame na menšie...

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie....