Cestoviny s tekvicovou omáčkou

Čas prípravy

15 min

Čas varenia

1

Počet osôb

Suroviny
  • Cestoviny špaldové 80g
  • Tekvica Hokkaido 100-150g
  • Voda (podľa potreby)
  • Lučina 1 PL
  • Soľ
  • Čierne korenie
Postup

Cestoviny si uvaríme v osolenej vriacej vode al dente. Tekvicu pokrájame na kocky, uvaríme vo vode a v mixéri ju rozmixujeme dohladka na omáčku spolu s Lučinou, soľou, korením a vodou, v ktorej sa varila (prilievame množstvo postupne na požadovanú konzistenciu). Servírujeme spolu s uvarenými cestovinami.

Podobné recepty

Kuracie prsia pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu a smažíme na oleji. Vajce...

Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode al dente (nerozvaríme ich). Kuracie prsia pokrájame na menšie...

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie....