Hokkaido podkovičky s krémovým tuniakom

Čas prípravy

20min

Čas varenia

2

Počet osôb

Suroviny
  • Tekvica Hokkaido 1 menší kus
  • Tuniak vo vlastnej šťave 140g
  • Smotana kyslá 10% 100g
  • Kečup 1PL
  • Grana padano / iný tvrý syr 20g
  • Cesnak
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Olivový olej 1PL
Postup

Tekvicu si pokrájame na podkovičky a pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie v predhriatej rúre , kým nebude tekvica hotová (200 stupňov caa 15-20 minút). Tekvicu na konci osolíme, okorením a polejeme olivovým olejom. Medzi tým vymiešame všetky ostatné zložky spolu s prelisovaným cesnakom a servírujeme.

Podobné recepty

Kuracie prsia pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu a smažíme na oleji. Vajce...

Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode al dente (nerozvaríme ich). Kuracie prsia pokrájame na menšie...

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie....