...

Horúci pestrý šalát

Čas prípravy

10min

Čas varenia

1

Počet osôb

Suroviny
  • Olivový olej pomace 3PL
  • Červená cibuľa 1 menší kus
  • Šampiňóny čerstvé nakrájané 1 hrsť
  • Paradajka 1ks
  • Špenátové listy 1 hrsť
  • Morská soľ
  • Čierne korenie
  • Kyslá smotana 2PL
  • Parmezán/Pecorino/Grana Padano - troška na posypanie
Postup

Na teflonovú panvicu dáme rozohriať olivový olej. Pridáme na mesiačiky nakrájanú cibuľu (štvrťky) a šampiňóny. Minútku restujeme, pridáme na štvrťky nakrájané paradajky a morskú soľ. Premiešame, odstavíme z ohňa, pridáme hrsť špenátových listov, ktoré necháme len spariť.

Do kyslej smotany primiešame soľ, čierne korenie a trošku olivového oleja a prilejeme k šalátu. Na vrch pridáme pásiky kvalitného talianskeho syra.

Podobné recepty

Kuracie prsia pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu a smažíme na oleji. Vajce...

Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode al dente (nerozvaríme ich). Kuracie prsia pokrájame na menšie...

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie....

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.