Celozrnné ríbezľové lievance s medovým tvarohom

    • 1 PL ražných vločiek
    • 1 PL ovsenných vločiek
    • 1 PL celozrnných pšeničných vločiek
    • 1 PL ovsených otrúb
    • 1 PL celozrnnej múky
    • 1 vajce
    • 2PL olivového oleja
    • 1/2 hrnčeka mlieka
    • Soľ
    • 1/2 hrnčeka ríbezlí
    • 1/2 balenia tvarohu
    • 1PL medu
    • 1PL citrónovej šťavy
    • 3 PL olivový olej na pečenie

    Všetky suroviny uvedené vyššie od ražných vločiek až po ríbezle zmiešame dokopy až nám vznikne mierne husté cesto. Ak je príliš husté, dolejte mlieko, ak by náhodou bolo riedke, pridajte celozrnnú múku. Opečieme lievance na rozpálenej panvici s olivovým olejom z každej strany pár sekúnd. Vymiešame tvaroh s medom a citrónovou šťavou a zdobíme lievance tvarohom a ríbezľami. (Zdroj receptu: www.zdravienatanieri.sk)

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.