Fazuľové lusky s cesnakom

    • Fazuľové struky mrazené alebo čerstvé
    • Soľ
    • Korenie
    • Olivový olej extra panenský
    • Cesnak
    • Mozarella light

    250-300 g strukov uvaríme na pare. Niekto má rád chrumkavejšie, niekto rozvarenejšie, preto si to kontrolujeme. Po dokončení ich presypeme na panvicu, pridáme prelisovaný cesnak, soľ, korenie a 1PL extra panenského olivového oleja. Poriadne premiešame. Na tanieri ich posypeme strúhaným syrom.

    Jednoduché, rýchle, zdravé a super chutné. Ako príloha s mäsu, rybe, hermelínu, alebo len tak ku telke.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.