Hovädzia sviečková so zeleninkou

    • 150g hovädzej sviečkovice
    • 100g mrkvy
    • 50g hrášku
    • 50g karfiolu
    • 50g brokolice
    • 1 PL olivového oleja
    • 1 PL šťavy z citróna
    • Soľ, korenie
    • Petržlen, mäta
    • Paradajka
    • Cibuľka

    Steak z hovädzej sviečkovice osolíme, okoreníme, a na polovici dávky olivového oleja krátko orestujeme z oboch strán dozlatista. Mrkvu pokrájame na menšie kolieska, hrášok a ružičky karfiolu a brokolice uvaríme v pare al dente. Steak preložíme na tanier spolu so zeleninou a pokvapkáme ho zvyškom olivového oleja so soľou, korením, šťavou z citróna a nasekanými bylinkami. Navrch položíme cibuľku a paradajku na ozdobu.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.