Krevetový šalát

    • Mrazené krevety
    • Biele suché víno
    • Olivový olej
    • Soľ
    • Olivový olej extra panenský
    • Olivy
    • Mrkva
    • Paradajka
    • Kukurica

    Na rozmrazené krevety pridám olivový olej, opražím z oboch strán, kým nedostanú zlatistý nádych. Jemne osolím a podlejem trochou suchého vína. Medzičasom si nakrájam všetku zeleninu, čo nájdem doma: paradajky, uhorky, mrkvu, pridám olivy, kukuricu a bazalkové listy. Už len na vrch pridať krevety aj s trochou šťavy, ktorá zostala z vína, olivového oleja a samotnej šťavy kreviet a chutný šalát sa môže podávať. Podľa potreby sa môže pokvapkať ešte citrónom a okoreniť čerstvo namletým čiernym korením.

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.