Marocký kurací šalát s cícerom

  • 1
  • 1 2 dcl šálka uvareného cíceru
  • 1 PL olivového oleja
  • 1KL mletej červenej papriky
  • 2PL citrónovej šťavy
  • Soľ
  • 100g kuracích pŕs
  • Paradajka
  • Hrsť čerstvého špenátu
  • Biely jogurt 100g
  • Mleté/celé orechy 1PL

Cícer opečieme na olivovom oleji, pridáme červenú papriku a soľ. Opekáme asi 2 minúty. Preložíme do nádoby. Nakrájame paradajky a pridáme kuracie mäso a čerstvý špenát. Dobre premiešame, ochutíme soľou a citrónovou šťavou. Preložíme do servírovacej misky a podávame s gréckym jogurtom posypané orieškami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.