Mäsko s čerešňovým chutney

  • 15
  • 1
  • Kuracie/bravčové/hovädzie mäso 140g
  • Čerešne 1 hrsť
  • Červená cibuľa 1 ks
  • Citrón 1/2 ks
  • Med 1 lyžička
  • Olivový olej zo zvyškov/kokosový olej/repkový olej
  • Bazalka

Pripravíme si čerešňové chutney – na rozpálenom oleji si opražíme nadrobno nakrájanú červenú cibuľku, pridáme nakrájané vykostené čerešne a orestujeme s troškou bazalky, pridáme lyžičku medu a vytlačenú šťavu z 1/2 citróna. Na rozpálenom oleji si orestujeme mäso a podávame spolu s chutney.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.