Rizoto s kapustou a šampiňónmi

15 min

Čas prípravy

1

Počet pocií

Suroviny

  • Ryža parboiled 70g
  • Hlávková kapusta podľa chuti
  • Šampiňóny 150g
  • Mrazený hrášok a kukurica 3PL
  • Soľ
  • Červená paprika mletá sladká
  • Čierne korenie

Postup

Netradičná kombinácia, ktorá Vás určite prekvapí. Ryžu si uvaríme. Medzitým si pokrájame hlávkovú kapustu, ktorú orestujeme na troške olivového oleja. Pridáme pokrájané šampiňóny a znovu chvíľku orestujeme. Nakoniec primiešame mrazený hrášok s mrkvou, orestujeme, zalejeme troškou vody a necháme pod pokrievkou zeleninku podusiť. Nakoniec pridáme uvarenú ryžu, červenú papriku, soľ a korenie podľa chuti.

Odporúčame pozrieť aj tieto recepty