Hlívovo – cuketový guľáš

  • 1
  • 1 veľka hlíva pokrájaná na malé kocky
  • cibuľka pokrájaná nadrobno
  • cícer varený/z konzervy 4PL
  • 1 malá cuketka pokrájaná na kocky
  • olej 1PL, zemiakový škrob 1/2 lyžičky
  • bulgur 50g

Na 1PL oleja orestujeme nadrobno pokrájanu cibuľku, pridáme pokrájanú hlivu, cuketu, podlejeme vodou a necháme dusiť. Keď bude všetko mäkké, pridáme guľášové korenie a soľ podľa chuti, môžete aj prelisovaný cesnak. 1/2 lyžičky zemiakového škrobu rozhabarkujeme v troške vody a prilejeme, vznikne omáčka. Nakoniec primiešame cícer. Bulgur uvaríme do mäkka v osolenej vode/vývare.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.