Pšenová kaša

  • 25 min
  • 1
  • Pšeno 40-50g
  • Mlieko polotučné na zaliatie
  • Med 1 lyžička
  • Škorica 1 lyžička
  • Ovocie na ozdobenie 80-100g (mango, ananás, kiwi, lesné ovocie, pomaranč)

Pšeno premyjeme cez sitko a vložíme do malého hrnca. Zalejeme mliekom po vrch a za stáleho miešania privedieme k varu. Stále miešame a prilievame mlieko. Počas miešania čakáme, kým sa nám neurobí kaša (cca 15 min od zovretia). Ochutnáme, a ak je pšeno už mäkké a kaša je hotová, prisypeme lyžičku škorice a lyžičku medu. Na tanieri posypeme kokosom a pridáme ovocie.

Pozn. – ak máte individuálny stravovací plán na naberanie hmotnosti, použiť dvojnásobné množstvo surovín

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.