Vajíčková frittata

1

Počet pocií

5 min

Čas varenia

Suroviny

  • Vajcia – 2 bielky, 1 žĺtko
  • Cherry paradajky 8 ks
  • Bazalka
  • Šampiňóny – hrsť čerstvých nakrájaných
  • Mozzarella light
  • Jarná cibuľka
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Olivový olej 1 PL

Postup

Na teflonovej alebo keramickej panvici si rozohrejeme olivový olej a pridáme cherry paradajky, šampiňóny a jarnú cibuľku. Počkáme, kým zelenina trochu zmäkne, pekne ju rozmiestnime a následne pridáme rozmiešané vajíčka. Keď bude frittata dopoly hotová, pridáme plátky mozzarelly light a čerstvú bazalku. Pod pokrievkou počkáme, kým bude frittata hotová a okoreníme.

Odporúčame pozrieť aj tieto recepty