Vege fussilli s cuketou

  • 10 min
  • 1
  • Semolinové cestoviny Fussilli (vrtuľky) 80g
  • Cuketa 1 ks
  • Olivy 3 PL
  • Olivový olej pomace 2 PL
  • Pasírované paradajky 1,5 dcl
  • Cesnak 1 strúčik
  • Balkánsky syr 40g
  • Čierne korenie

Cestoviny uvaríme v 1 litri osolenej vody. Na teflonovej panvici na olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cuketu, potom pridáme nakrájané olivy a prelisovaný cesnak. Podlejeme pasírovanými paradajkami a trochu podusíme. Pridáme zliate uvarené cestoviny, okoreníme, premiešame. Na tanieri posypeme balkánskym syrom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.