Hráškovo limetkový krém

  • 2
  • 450g mrazeného hrášku
  • šťava z 1 malej limetky
  • zázvor postrúhaný 1čl
  • soľ, čierne korenie
  • balkánsky syr 70g
  • kyslá smotana 2PL
  • balsamico krém

Hrášok uvaríme vo vode (vodu len po vrch hrášku). Rozmixujeme spolu so zázvorom a limetkovou šťavou (pokojne ju dajte až úplne na konci podľa toho akú silnú chuť chcete). Pridáme soľ, korenie, pokrájaný balkánsky syr a premiešame. Servírujeme s 1pl kyslej smotany a balsamicom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.