Bielkovinové fussili

  • 20 min
  • 1
  • Semolinové cestoviny (fussilli) 80g
  • Olivový olej 2 PL
  • Tuniak vo vlastnej šťave 1 konzerva
  • Balkánsky syr 70g
  • Smotana na varenie 0,5 dcl
  • Cherry paradajky 7 ks
  • Pór (podľa chuti)
  • Soľ
  • Čierne korenie

V 1 litri vody si uvaríme cestoviny. Zatiaľ si pripravíme omáčku – v hlbšej panvici na olivovom oleji si opražíme nadrobno nakrájaný pór a cherry paradajky. Pridáme tuniaka vo vlastnej šťave (šťavu zlejeme preč) a chvíľu spolu podusíme. Pridáme zliate uvarené cestoviny, premiešame, prilejeme smotanu, nadrobno nakrájaný balkánsky syr, osolíme, okoreníme, všetko spolu premiešame a podávame.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.