Cviklové rizoto Recepty Jedlá bez mäsa a iné dobroty Cviklové rizoto 1 Ryža parboiled/natural 60g Cvikla predvarená postrúhaná Červená cibuľka Olej na smaženie 1 PL Soľ Čierne korenie Feta syr/balkánsky syr/bryndza 25g Cibuľku pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme postrúhanú cviklu, soľ, čierne korenie a trošku podusíme. Nakoniec pridáme uvarenú ryžu a premiešame. Na tanieri posypeme syrom. Zdieľaj tento článok:Kliknite pre tlač(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na Facebooku(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe Twitter(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe Pinterest(Otvorí sa v novom okne)ViacKliknite pre poslanie článku e-mailom priateľovi(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe LinkedIn(Otvorí sa v novom okne)Kliknite a zdieľajte na WhatsApp(Otvorí sa v novom okne)Klinite pre zdieľanie na službe Tumblr(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe Pocket(Otvorí sa v novom okne)Pre zdieľanie na Skype kliknite sem(Otvorí sa v novom okne)
V živote by mi nenapadlo robiť rizoto z cvikly, ale toto je naozaj výborné. Určite budem robiť doma pravidelne Odpovedať
Trochu som sa obávala tej chuti.. Ale je to neskutočne dobré…v kombinácii s feta syrom je to fakt úžasné .. Mňamkaa ? Odpovedať
V živote by mi nenapadlo robiť rizoto z cvikly, ale toto je naozaj výborné. Určite budem robiť doma pravidelne
Naozaj vyborna lahodka ? Mnam ?
Výborne je aj z krup. Mňam!
Musim povedat, ze mi velmi chutilo ?
Trochu som sa obávala tej chuti.. Ale je to neskutočne dobré…v kombinácii s feta syrom je to fakt úžasné .. Mňamkaa ?