Cviklové rizoto

  • 1
  • Ryža parboiled/natural 60g
  • Cvikla predvarená postrúhaná
  • Červená cibuľka
  • Olej na smaženie 1 PL
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Feta syr/balkánsky syr/bryndza 25g

Cibuľku pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme postrúhanú cviklu, soľ, čierne korenie a trošku podusíme. Nakoniec pridáme uvarenú ryžu a premiešame. Na tanieri posypeme syrom.

6 komentárov k “Cviklové rizoto

  1. Trochu som sa obávala tej chuti.. Ale je to neskutočne dobré…v kombinácii s feta syrom je to fakt úžasné .. Mňamkaa ?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.