Bulgur grana padano

  • 1
  • Bulgur 40g
  • Cvikla 1 kus
  • Grana padano 30g
  • Jogurt biely hustý (grécky alebo Hollandia) 1 kopcovitá PL
  • Jarná cibuľka (nemusí byť)
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Olej na smaženie 1 lyžička

Bulgur a cviklu uvaríme. Ošúpanú cviku postrúhame na hrubom strúhadle. Na panvici si rozpálime 1 lyžičku oleja, pridáme pokrájanú jarnú cibuľku, pridáme cviklu a restujeme. Pridáme 2 PL bieleho jogurtu, 25g postrúhaného syra grana padano a premiešame. Nakoniec primiešame bulgur uvarený do mäkka (odporúčam pri jeho varení dať väčšie množstvo vody, aby bol šťavnatejší). Osolíme, okoreníme a pridáme 5g postrúhaného syra.

3 komentáre k “Bulgur grana padano

  1. Tak toto a cvikl.rizoto vyborne aj za studena.pre takych ako ja co su stale na cestach.mňam?odporučam!!!

  2. Tak vďaka tomuto jedlu som sa skamaratila s cviklou ?, len problém je ten, že keď si nachystám dve porcie, nezjest to na jedno posedenie ?, výborný recept, ďakujem

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.