Bulgur a cviklu uvaríme. Ošúpanú cviku postrúhame na hrubom strúhadle. Na panvici si rozpálime 1 lyžičku oleja, pridáme pokrájanú jarnú cibuľku, pridáme cviklu a restujeme. Pridáme 2 PL bieleho jogurtu, 25g postrúhaného syra grana padano a premiešame. Nakoniec primiešame bulgur uvarený do mäkka (odporúčam pri jeho varení dať väčšie množstvo vody, aby bol šťavnatejší). Osolíme, okoreníme a pridáme 5g postrúhaného syra.
Úžasné jedlo,chutil výborne 🙂
Tak toto a cvikl.rizoto vyborne aj za studena.pre takych ako ja co su stale na cestach.mňam?odporučam!!!
Tak vďaka tomuto jedlu som sa skamaratila s cviklou ?, len problém je ten, že keď si nachystám dve porcie, nezjest to na jedno posedenie ?, výborný recept, ďakujem