Cestoviny s cviklovým krémom

  • 15min
  • 1
  • Cvikla varená 1 malý kus
  • Lučina 1 PL
  • Grécky jogurt 1PL
  • Cestoviny 60-80g
  • Cibuľa 1 malý kus
  • Syr tvrdý 1PL
  • Soľ
  • Korenie

Cestoviny uvaríme al dente. Cibuľu pokrájame nadrobno a osmažíme na troške oleja, pridáme cviklu a ohrejeme. Presypeme do mixéra, pridáme Lučinu, jogurt, soľ, korenie a vriacu vodu – prilievame postupne podľa toho, akú hustú chceme omáčku. Nakoniec omáčku premiešame spolu s uvarenými cestovinami. Posypeme syrom a podávame.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.