Pstruh s pečenou paprikou a uhorkovým šalátom

  • 1
  • Pstruh 1 ks
  • Červená paprika
  • Cesnak
  • Korenie
  • Soľ
  • Med 2 lyžičky
  • Sójová omáčka 1 lyžička
  • Uhorka
  • Cibuľa
  • Citrón

Rúru si predhrejeme na 150 stupňov. Pstruha nasolíme, nakoreníme, položíme na pekáč pomastený troškou tuku. Cesnak ošúpeme a pomáčame v mede. Červenú papriku pokrájame na tenké plátky, pridáme trošku sójovej omáčky. Pečieme všetko spolu na jednom pekáči cca 15-20 minút.

Uhorkový šalát si pripravíme nakrájaním uhorky, cibule v ľubovoľnom pomere a množstve, pridáme soľ, čierne korenie, lyžičku medu a citrónovú šťavu podľa chuti. Podávame k pečenému pstruhovi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.