Hermelín s bryndzovými zemiačkami a mandarinkovou omáčkou

    • Zemiaky:
    • 1 veľký zemiak
    • Bryndza
    • Omáčka:
    • Mandarínky v konzerve
    • Smotana na varenie 0,5dcl
    • Fazuľové struky
    • Cesnak
    • Hermelín 23%
    • Olivový olej

    Tento recept je jednoduchý, zdravý a chutný.

    Zemiaky pokrájame, uvaríme domäkka a vidličkou roztlačíme na kašu. Primiešame bryndzu podľa chuti a trošku soli.

    Šťavu z mandaríniek zlejeme, mandarínky roztlačíme na kašu a ohrejeme v hrnci. Pridáme trošku smotany na varenie a vegety.

    Fazuľové struky pripravíme na pare. Keď sú hotové, pridáme lyžicu extra panenského olivového oleja, prelisovaný cesnak a čierne korenie.

    Hermelín okoreníme a buď grilujeme v rúre, alebo ohrejeme na zakrytej teflonovej panvici s oboch strán.

    Môžme servírovať, dobrú chuť!

    Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.