Zdravé penne

  • 15 min
  • 1
  • 80g semolinových/celozrnných penne
  • 1 malá cibuľka
  • 1 hrsť čerstvých nakrájaných šampiňónov
  • 1 malá cuketa
  • 7 olív
  • 1 hrsť rukolových listov /nemusia byť/
  • 1 PL olivového oleja
  • Oregano
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Cesnak
  • Trocha parenice do 30 % tuku
  • Pasírované paradajky podľa chuti

Cestoviny si uvaríme al dente. Medzitým si orestujeme na olivovom oleji cibuľku, šampiňóny a cuketu nakrájanú na tenké kolieska. Pridáme olivy, prelisovaný cesnak, korenia. Keď budú suroviny hotové, pridáme pasírované paradajky a umiešame na omáčku. Pridáme uvarené cestoviny, premiešame a podávame. Posypeme natrhanou parenicou a rukolou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.