Horúci pestrý šalát

  • 10min
  • 1
  • Olivový olej pomace 3PL
  • Červená cibuľa 1 menší kus
  • Šampiňóny čerstvé nakrájané 1 hrsť
  • Paradajka 1ks
  • Špenátové listy 1 hrsť
  • Morská soľ
  • Čierne korenie
  • Kyslá smotana 2PL
  • Parmezán/Pecorino/Grana Padano - troška na posypanie

Na teflonovú panvicu dáme rozohriať olivový olej. Pridáme na mesiačiky nakrájanú cibuľu (štvrťky) a šampiňóny. Minútku restujeme, pridáme na štvrťky nakrájané paradajky a morskú soľ. Premiešame, odstavíme z ohňa, pridáme hrsť špenátových listov, ktoré necháme len spariť.

Do kyslej smotany primiešame soľ, čierne korenie a trošku olivového oleja a prilejeme k šalátu. Na vrch pridáme pásiky kvalitného talianskeho syra.

2 komentáre k “Horúci pestrý šalát

  1. mňam, mňam, mňam….chuťové poháriky si prišli na svoje…najlepší šalát, aký som jedla, odporúčam všetkými desiatimi

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.