Balkánsky bulgur so šampiňónmi

  • 2
  • Bulgur 120g
  • Šampiňóny čerstvé 120g
  • Olivy 50g
  • Balkánsky syr 70g
  • Olej na smaženie 1 lyžička
  • Cibuľa 1malý kus
  • Mrazená kukurica 70g
  • Kurkuma (nemusí byť), soľ, čierne korenie
  • Rukola 1 malá hrsť

Na oleji na panvici osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané šampiňóny, olivy, kukuricu a podusíme. Bulgur uvaríme a primiešame k zeleninovej zmesi. Nakoniec pridáme soľ, korenie, kurkumu a balkánsky syr a všetko spolu premiešame. Na tanieri ozdobíme rukolou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.