Jarné penne

  • 20 min
  • 1
  • 60g semolínových penne
  • Jarná cibuľka
  • Tuniak vo vlastnej šťave 1 konzerva
  • Kapia podľa chuti
  • Kukurica mrazená 3 PL
  • ČIerne olivy 10 ks
  • Hrášok 3 PL
  • Pasírované paradajky 2 PL
  • Soľ
  • Cesnak
  • Čierne korenie
  • Petržlenová vňať

Na troške olivového oleja si opražíme nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku, nakrájané čierne olivy, kukuricu, hrášok, tuniaka a kapiu. Všetko spolu opražíme, pridáme penne, ktoré si predtým uvaríme v osolenej vode (al dente), a všetko spolu premiešame. Pridáme prelisovaný cesnak, soľ, korenie, pasírované paradajky a necháme 3-4 minúty dusiť pod pokrievkou, aby sa spojili všetky chute. Na tanieri posypeme petržlenovou vňaťou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.