Krémová hokkaido polievka

  • 20 min
  • 2
  • Hokkaido tekvica 1 malý kus
  • Mrkva 1 ks
  • Maslo 1 PL
  • Soľ
  • Med 1 lyžička
  • Citrón

Tekvicu pokrájame na malé kocky, mrkvu na tenké kolieska a vložíme do osolenej vody (vodu lejeme tesne nad povrch tekvice). Necháme zovrieť a varíme cca 15 minút, kým nebude tekvica mäkká. V mixéri rozmixujeme na hladký krém, ochutíme maslom, soľou, medom a troškou citróna (podľa chuti).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.