Kuracie prsia na mrkvových pappardelle

  • 15 min
  • 1
  • Kuracie prsia 140g
  • Mrkva 2 ks
  • Cuketa 1/2 ks - nemusí byť
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Olivový olej pomace /na smaženie/ 2 PL
  • Parmezán/grana padano/chudší tvrdý syr 15g

Mrkvu a cuketu si pomocou škrabky „naškrabeme“ na tenké pásiky. Orestujeme na olivovom oleji, pridáme soľ a čierne korenie. Restujeme, kým nebudú hotové /nemali by byť úplne mäkké/.  Kuracie prsia si vyklepeme, osolíme a nakoreníme. Sprudka opražíme na troške oleja, alebo na suchej kvalitnej panvici. Na tanier naložíme mrkvové pappardelle, na nich kuracie prsia a posypeme nastrúhaným syrom.

Na obrázku sú podávame s fazuľkovými strukmi pripravenými na pare s troškou cesnaku. Prílohu môžeme použiť ľubovoľnú, v prípade individuálne jedálnička použite takú prílohu, ktorú máte pri tomto recepte uvedenú.

Jeden komentár k “Kuracie prsia na mrkvových pappardelle

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.