Cviklové rizoto

Čas prípravy

-

Čas varenia

1

Počet osôb

Suroviny
  • Ryža parboiled/natural 60g
  • Cvikla predvarená postrúhaná
  • Červená cibuľka
  • Olej na smaženie 1 PL
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Feta syr/balkánsky syr/bryndza 25g
Postup

Cibuľku pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme postrúhanú cviklu, soľ, čierne korenie a trošku podusíme. Nakoniec pridáme uvarenú ryžu a premiešame. Na tanieri posypeme syrom.

Podobné recepty

Kuracie prsia pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu a smažíme na oleji. Vajce...

Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode al dente (nerozvaríme ich). Kuracie prsia pokrájame na menšie...

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie....