Pizza z pohánkovo-špaldovo-tvarohového cesta

30min

Čas prípravy

-

Čas varenia

2

Počet osôb

Suroviny
  • Tvaroh jemný (ja dávam odtučnený) 250g
  • Nomina kaša pohánková (surová zmes) 35g
  • špaldová múka 30g
  • 1 vajíčko + jedno bielko
  • Soľ, korenie, oregano (už do cesta)
  • Kečup 6PL
  • Suroviny na pizzu: podľa chuti
Postup

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Odporúčam dať cesto predpiecť pri 200st.na 4-5min, bude sa na ňu potom lepšie rozotierať kečup pizzu ozdobíme surovinami a pečieme ďalších 15-20min. Odporúčam všetky prílohy na pizzu poriadne vyžmýkať od zvyšnej vody (kukuricu, olivy a pod.).

Podobné recepty

Kuracie prsia pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu a smažíme na oleji. Vajce...

Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode al dente (nerozvaríme ich). Kuracie prsia pokrájame na menšie...

Hrášok uvaríme vo vode (vodu len po vrch hrášku). Rozmixujeme spolu so zázvorom a limetkovou...