Hráškovo limetkový krém

Čas prípravy

-

Čas varenia

2

Počet osôb

Suroviny
  • 450g mrazeného hrášku
  • šťava z 1 malej limetky
  • zázvor postrúhaný 1čl
  • soľ, čierne korenie
  • balkánsky syr 70g
  • kyslá smotana 2PL
  • balsamico krém
Postup

Hrášok uvaríme vo vode (vodu len po vrch hrášku). Rozmixujeme spolu so zázvorom a limetkovou šťavou (pokojne ju dajte až úplne na konci podľa toho akú silnú chuť chcete). Pridáme soľ, korenie, pokrájaný balkánsky syr a premiešame. Servírujeme s 1pl kyslej smotany a balsamicom.

Podobné recepty

Kuracie prsia pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu a smažíme na oleji. Vajce...

Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode al dente (nerozvaríme ich). Kuracie prsia pokrájame na menšie...

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie....