Bravčové kúsky s hroznom

  • 1
  • 100g chudého bravčového mäsa
  • 10 bobúľ hrozna
  • 1 PL olivového oleja
  • Soľ, korenie, tymián

Mäso pokrájame na kocky. Olej rozohrejeme na neprilnavej panvici, vožíme mäso, osolíme, okoreníme a chvíľu opekáme. Podlejeme troškou vody a spolu s tymianom dusíme domäkka. Pridáme hrozno a len krátko podusíme.

2 komentáre k “Bravčové kúsky s hroznom

  1. Tak takuto kombinaciu som dnes mala prvy krat …a som milo prekvapena 🙂 chut hrozna s maskom sa uplne hodi … a od teraz viem ako riesit chut na sladku zavaraninu k masku. Toto je top alternativa !

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.