Kurací steak na zelených farbách

  • 15 min
  • 1
  • Kuracie prsia 120-150g
  • Špenátové listy 2 hrste
  • Hrášok mrazený 3 PL
  • Cuketa 1 menší kus
  • Grilovacie korenie
  • Olivový olej 2 PL
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Cesnak

Kuracie prsia si zľahka naklepeme a okoreníme. Sprudka opečieme na troške olivového oleja. Na druhej panvici si orestujeme na tenké plátky nakrájanú cuketku (môžete z nej urobiť aj rezance na strúhadle), pridáme soľ, čierne korenie, mrazený hrášok a spolu ešte chvíľu restujeme. Keď cuketu odstavíme, pridáme špenátové listy a prelisovaný cesnak, premiešame, prikryjeme a počkáme, kým sa špenát sparí.

Naložíme na tanier a na vrch položíme kuracie prsia 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.