Kuracie prsia na šampiňónoch

  • 15min
  • 1
  • Kuracie prsia 120-140g
  • Šampiňóny 100g (alebo podľa chuti)
  • Červená paprika (alebo kapia) 1/2
  • Olivy 5 ks
  • Soľ Čierne mleté korenie
  • Biely jogurt 1-2PL
  • Olej repkový/olivový pomace 1 PL

Kuracie prsia si pokrájame na malé kúsky, osolíme a okoreníme. Do menšieho hrnca/panvice dáme pokrájané trošku oleja, pokrájané šampiňóny, olivy a červenú papriku na tenké pásiky. Restujeme, kým zmes nebude hotová, pridáme soľ a čierne korenie. Medzi tým si sprudka osmažíme na troške oleja mäsko na druhej panvici. Z pripravenej šampiňónovej zmesi zlejeme prebytočnú vodu a primiešame biely jogurt (môžete si do neho prelisovať 2 strúčiky cesnaku).

Na tanier naberieme šampiňónovú zmes a na ňu položíme orestované mäsko.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.