Morčacie mäsko po taliansky

  • 10 min
  • 30 min
  • 1
  • Zemiaky 150g
  • Morčacie prsia 150g
  • Mozzarella 60g
  • Olivy 5 ks
  • Cherry paradajka 1 kus
  • Pesto/bazalka/oregano
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Olivový olej 1 PL

Zemiaky pokrájame na tenké kolieska, položíme na papier na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch, kým nebudú hotové. Morčacie prsia pokrájame na rezne, trošku vyklepeme, osolíme, okoreníme a sprudka opražíme na oleji z oboch strán asi minútu. Preložíme do zapekacej misky na papier na pečenie, posypeme oreganom alebo bazalkou (môžete aj potrieť pestom), na vrch uložíme pokrájané cherry paradajky, olivy a prikryjeme plátkami mozzarelly. Pečieme cca 15 minút pri 200 stupňoch, kým syr nebude zlatistý.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.