Vločky v šálke zalejeme vodou po povrch vločiek a počkáme 5 minút. Prebytočnú vodu (ak nejaká ostane), vylejeme. Do šálky pridáme 1 lyžicu kakaa a vaječný bielok. Poriadne premiešame a pečieme na teflonovej panvici na troške olivového alebo ľanového oleja. Palacinku zakryjeme pokrievkou. Keď sa placka bude dať otočiť, tak ju pretočíme na druhú stranu a ešte chvíľočku pečieme. Je hrubšia, ako obyčajná palacinka. Keď je hotová, potrieme džemom a posypeme škoricou. Pridáme rozmrazené lesné ovocie. Dobrú chuť 🙂
Veľmi chutná palacinka a hlavne sýta. MŇAM
Vyborna palacinka.
Lepšie raňajky som nejedla, mňam.
Neviem v čom som urobila chybu, ale moja palacinka sa úplne rozsypal keď som ju otočila 🙁 a to mi pritom cesto pripadalo celkom vláčne. Neviete v čom môže byť chyba?
Dobry den, palacinku treba piect prikrytu na miernom ohni a otacat az ked je zhora tuha 🙂