Pečený ružičkový kel

  • 35 min
  • 25 min
  • 2
  • Ružičkový kel 250 g
  • Olivový olej 1 PL
  • Cesnak 2 strúčiky
  • Citrón 1/2 ks
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Parmezán/iný syr (nastrúhaný)

Ružičkový kel nakrájaný na polovičky predvaríme vo vode približne 10 minút. Do misky vložíme predvarený ružičkový kel, 1 PL olivového oleja, nakrájaný cesnak, vytlačíme šťavu z polovičky citróna, osolíme a okoreníme. Všetko spolu premiešame rovnomerne rozložíme na plech, vložíme do rozohriatej rúry a pečieme približne 15 minút. Pri podávaní posypeme ružičkový kel parmezánom alebo iným syrom.

Jeden komentár k “Pečený ružičkový kel

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.