Pizza z pohánkovo-špaldovo-tvarohového cesta

  • 30min
  • 2
  • Tvaroh jemný (ja dávam odtučnený) 250g
  • Nomina kaša pohánková (surová zmes) 35g
  • špaldová múka 30g
  • 1 vajíčko + jedno bielko
  • Soľ, korenie, oregano (už do cesta)
  • Kečup 6PL
  • Suroviny na pizzu: podľa chuti

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Odporúčam dať cesto predpiecť pri 200st.na 4-5min, bude sa na ňu potom lepšie rozotierať kečup 💕 pizzu ozdobíme surovinami a pečieme ďalších 15-20min. Odporúčam všetky prílohy na pizzu poriadne vyžmýkať od zvyšnej vody (kukuricu, olivy a pod.).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.