Rizoto s kapustou a šampiňónmi

  • 15 min
  • 1
  • Ryža parboiled 70g
  • Hlávková kapusta podľa chuti
  • Šampiňóny 150g
  • Mrazený hrášok a kukurica 3PL
  • Soľ
  • Červená paprika mletá sladká
  • Čierne korenie

Netradičná kombinácia, ktorá Vás určite prekvapí. Ryžu si uvaríme. Medzitým si pokrájame hlávkovú kapustu, ktorú orestujeme na troške olivového oleja. Pridáme pokrájané šampiňóny a znovu chvíľku orestujeme. Nakoniec primiešame mrazený hrášok s mrkvou, orestujeme, zalejeme troškou vody a necháme pod pokrievkou zeleninku podusiť. Nakoniec pridáme uvarenú ryžu, červenú papriku, soľ a korenie podľa chuti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.