Špagety s paradajkovou omáčkou

  • 15 min
  • 1
  • semolinové špagety 80g
  • kuracie prsia 80g
  • olivy čierne 5 PL
  • jarná cibuľka
  • olivový olej
  • cesnak 2 strúčiky
  • pasírované paradajky
  • soľ
  • čierne korenie
  • petržlen
  • bazalka

Špagety si uvaríme al dente. Na panvici na troške olivového oleja opražíme nadrobno nakrájané nakorenené kuracie prsia, pridáme nakrájané olivy a jarnú cibuľku – všetko spolu opražíme. Ak bude mäso takmer hotové, pridáme soľ, korenie, bazalku, prelisovaný cesnak a pasírované paradajky. Pridáme uvarené špagety, necháme chvíľku prejsť chute pod pokrievkou. Pred podávaním posypeme petržlenom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.