Šťavnatý bulgur

  • 15 min
  • 1
  • Bulgur 70g
  • Paradajky 2 kusy
  • Pasírované paradajky - podľa chuti
  • Balkánsky syr 30g
  • Červená cibuľa
  • Olej na smaženie
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Oregano

Bulgur si pripravíme podľa návodu na obale. Orestujeme sprudka na oleji červenú cibuľku pokrájanú na kolieska, pridáme nadrobno pokrájané paradajky, soľ, čierne korenie, oregano. Pridáme uvarený bulgur, trošku pasírovaných paradajok, polovicu balkánskeho syra a všetko spolu chvíľu miešame. Druhou polovicou syra posypeme porciu na tanieri.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.