Tofu plátky na mrkvových pappardelle

  • 10 min
  • 1
  • Tofu údené/chilli/marinované 150g
  • Mrkva 2 väčšie kusy
  • Špenátové listy 2 hrste
  • Olivový olej na smaženie 2 PL
  • Soľ
  • Čierne korenie

Mrkvu si pomocou škrabky nastrúhame na dlhé tenké plátky – „pappardelle“. Orestujeme ich na troške oleja, osolíme a pridáme trošku korenia. Počkáme, kým mrkva nebude hotová – jemne do chrumkava, a pridáme špenátové listy – chvíľku spolu orestujeme. Tofu si rozkrojíme pozdĺžne na polovicu, opečieme na suchej panvici alebo na grile a položíme na hotové pappardelle.

Ako prílohu môžete použiť varené zemiaky, hnedú ryžu či fazuľové struky. Ak máte individuálny stravovací plán, použite to, čo je v ňom uvedené ako príloha.

 

Jeden komentár k “Tofu plátky na mrkvových pappardelle

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.