Svieži jabkomakoláčik

  • 10 min
  • 30 min
  • Cesto:
  • Jablká 3 malé kusy
  • Mak 4 zarovnané PL
  • Lyžička škorice
  • Špaldová múka 1 zarovnaná PL
  • Kypriaci prášok 1 balíček
  • Kokosový/makový olej 2 PL
  • Vločky ľubovoľné 4 PL
  • Banán
  • Med 1 PL
  • Na vrch:
  • Grécky jogurt 1 kus
  • Med 1 lyžička
  • Škorica

Všetky suroviny na cesto spolu rozmixujeme, vylejeme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie a pečieme pri 180-200 stupňoch 30 minút.
Na vrch si vymiešame grécky jogurt s lyžičkou medu a škoricou a potrieme koláčik tesne pred podávaním. Ozdobíme jablkom.
Koláčik krájajte, až keď úplne vychladne.

Jeden komentár k “Svieži jabkomakoláčik

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.