Rizoto s kapustou a šampiňónmi

15 min

Čas prípravy

-

Čas varenia

1

Počet osôb

Suroviny
  • Ryža parboiled 70g
  • Hlávková kapusta podľa chuti
  • Šampiňóny 150g
  • Mrazený hrášok a kukurica 3PL
  • Soľ
  • Červená paprika mletá sladká
  • Čierne korenie
Postup

Netradičná kombinácia, ktorá Vás určite prekvapí. Ryžu si uvaríme. Medzitým si pokrájame hlávkovú kapustu, ktorú orestujeme na troške olivového oleja. Pridáme pokrájané šampiňóny a znovu chvíľku orestujeme. Nakoniec primiešame mrazený hrášok s mrkvou, orestujeme, zalejeme troškou vody a necháme pod pokrievkou zeleninku podusiť. Nakoniec pridáme uvarenú ryžu, červenú papriku, soľ a korenie podľa chuti.

Podobné recepty

Kuracie prsia pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme kurkumu a smažíme na oleji. Vajce...

Cestoviny uvaríme v osolenej vriacej vode al dente (nerozvaríme ich). Kuracie prsia pokrájame na menšie...

Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame a trpezlivo rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie....