Mäsko z vrecka so syrovým bulgurom

  • 25 min
  • 1
  • Morčacie/kuracie prsia 150g
  • Bulgur 60g
  • Cheddar/iný tvrdý syr 20g
  • Špenátové listy 1 hrsť
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Tymián

Mäsko osolíme, okoreníme čiernym korením a tymiánom a dusíme vo vrecku na pečenie (nezabudnite poprepichovať ihlou) v predhriatej rúre na 200 stupňov asi 15-20 minút. Bulgur uvaríme do mäkka, pridáme pokrájaný špenát a postrúhaný cheddar. Dochutíme soľou, premiešame a podávame k mäsku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.