Vajíčková frittata

  • 5 min
  • 1
  • Vajcia - 2 bielky, 1 žĺtko
  • Cherry paradajky 8 ks
  • Bazalka
  • Šampiňóny - hrsť čerstvých nakrájaných
  • Mozzarella light
  • Jarná cibuľka
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Olivový olej 1 PL

Na teflonovej alebo keramickej panvici si rozohrejeme olivový olej a pridáme cherry paradajky, šampiňóny a jarnú cibuľku. Počkáme, kým zelenina trochu zmäkne, pekne ju rozmiestnime a následne pridáme rozmiešané vajíčka. Keď bude frittata dopoly hotová, pridáme plátky mozzarelly light a čerstvú bazalku. Pod pokrievkou počkáme, kým bude frittata hotová a okoreníme.

2 komentáre k “Vajíčková frittata

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.