Brokolicu pripravíme na pare. Keď je hotová, pridáme trošku panenského oleja, prelisovaný cesnak, soľ a korenie. Šosovicu si uvaríme v osobitnom hrnci. Mäsko pokrájame na rezance, koreníme kari korením a soľou a sprudka orestujeme na rozpálenom oleji. Pridáme uvarenú šošovicu, smotanu, pasírované paradajky a korenie. Poriadne premiešame a servírujeme spolu s brokolicou (inou zeleninou).
pozn. – suroviny sú uvedené na 2 porcie
No neviem,ale ten postup mi trochu nesedí.Nie je to trochu rozhádzané a nesúvisle ????
Dobry den Jarmilka, postup je pisany presne v poradi v akom je recept robeny – najprv som pripravila prilohu brokolicu, ked chcete – mozete ju urobit na konci, je to na Vas.
Masom som pokrajala na rezance. Potom dala varit sosovicu, cervena je hotova za 5 min. Maso ochutime kari, solou, orestujeme. Potom pridame uvarenu sosovicu, smotanu, korenie, pasirovane paradajky a premiesame nech to je kompaktne. Podava sa to s brokolicou.
Mňa zarazila tá veta čo nasleduje za „Šošovicu uvaríme.“ a nasleduje „Okoreníme kari korením a soľou a sprudka orestujeme.“ Nepíšete že čo?To šošovicu uvaríme je tam vsunuté, čiže nadväznosť na mäso hapruje.
Dobrý deň, ospravedlňujem sa ak bol recept zle vysvetlený v popise, upravila som to. Pekný večer.
Skvelý recept, robím ho pravidelne. Rýchly, chutný.