Morčacie kari so šošovicovou omáčkou

  • 20 min
  • 2
  • Brokolica
  • Cesnak
  • Morčacie prsia 300g
  • Šošovica červená 80g
  • Kyslá smotana 30g
  • Pasírované paradajky 2-3 PL
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Kari korenie
  • Olej na smaženie
  • Olivový olej 1 PL

Brokolicu pripravíme na pare. Keď je hotová, pridáme trošku panenského oleja, prelisovaný cesnak, soľ a korenie. Mäsko pokrájame na rezance. Šošovicu uvaríme. Okoreníme kari korením a soľou a sprudka orestujeme na rozpálenom oleji. Pridáme uvarenú šošovicu, smotanu, pasírované paradajky a korenie. Poriadne premiešame a servírujeme spolu s brokolicou (inou zeleninou).

pozn. – suroviny sú uvedené na 2 porcie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.