Batatové hranolky s tvarohovým dipom

  • 20 min
  • 1
  • Bataty 200g
  • Tvaroh hrudkovitý 100g
  • Kyslá smotana 12-14% 3PL
  • Kečup 1 lyžička
  • Šalotka/červená cibuľka 1 menší kus
  • Soľ, čierne korenie

Bataty ošúpeme, pokrájame na tvar hranoliek, osolíme,posypeme parmezánom a pečieme na papieri na pečenie, kým nebudú hotové. Dip si pripravíme vymiešaním hrudkovitého tvarohu, kyslej smotany, pokrájanej šalotky alebo červenej cibuľky nadrobno, lyžičkou dobrého kečupu, soľou, korením.
Môžete pridať aj prelisovaný cesnak 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.