Hokkaido podkovičky s krémovým tuniakom

  • 20min
  • 2
  • Tekvica Hokkaido 1 menší kus
  • Tuniak vo vlastnej šťave 140g
  • Smotana kyslá 10% 100g
  • Kečup 1PL
  • Grana padano / iný tvrý syr 20g
  • Cesnak
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Olivový olej 1PL

Tekvicu si pokrájame na podkovičky a pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie v predhriatej rúre , kým nebude tekvica hotová (200 stupňov caa 15-20 minút). Tekvicu na konci osolíme, okorením a polejeme olivovým olejom. Medzi tým vymiešame všetky ostatné zložky spolu s prelisovaným cesnakom a servírujeme.

3 komentáre k “Hokkaido podkovičky s krémovým tuniakom

  1. Dobry den Ivka, chcem sa opytat, tekvicu nejak ochutime alebo potrieme olejom, ked ju davame piect? ci len tak nasucho?

    dakujem

    Martina Hudáková #414 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.