Pečený cícer Recepty Jedlá bez mäsa a iné dobroty Pečený cícer 30 2 100g cíceru Soľ Červená paprika Chilli (nemusí byť) Olivový olej Cícer cez noc namočíme, na druhý deň uvaríme domäkka, scedíme a poriadne vysušíme. Pokvapkáme lyžicou olivového oleja a obalíme v korení – červenej paprike, soli a chilli – každý si zvolí podľa chuti. Pečieme pri 200°C asi 10 minút. Zdieľaj tento článok:Kliknite pre tlač(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na Facebooku(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe Twitter(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe Pinterest(Otvorí sa v novom okne)ViacKliknite pre poslanie článku e-mailom priateľovi(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe LinkedIn(Otvorí sa v novom okne)Kliknite a zdieľajte na WhatsApp(Otvorí sa v novom okne)Klinite pre zdieľanie na službe Tumblr(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe Pocket(Otvorí sa v novom okne)Pre zdieľanie na Skype kliknite sem(Otvorí sa v novom okne)